Titre : | 2020 Global Food Policy Report |
Type de document : | Rapports |
Editeur : | International Food Policy Research Institute, 2020 |
ISBN/ISSN/EAN : | 978-0-89629-367-0 |
Format : | 103 p. |
Langues: | Anglais |
Catégories : |
[Eurovoc] ÉCONOMIE > structure économique > secteur économique > secteur primaire > secteur agricole [Eurovoc] QUESTIONS SOCIALES > migration > migration > migration forcée [Eurovoc] QUESTIONS SOCIALES > santé > nutrition > politique alimentaire [Eurovoc] QUESTIONS SOCIALES > vie sociale > politique sociale > condition féminine |
Note de contenu : |
1. Reshaping Food Systems: The Imperative of Inclusion
2. Smallholders and Rural People: Making Food System Value Chains Inclusive 3. Youth: Including Africa’s Young People in Food Systems 4. Women: Transforming Food Systems for Empowerment and Equity 5. Refugees and Conflict-Affected People: Integrating Displaced Communities into Food Systems 6. National Food Systems: Inclusive Transformation for Healthier Diets |
Doi : | DOI : https://doi.org/10.2499/9780896293670 |
En ligne : | http://gfpr.ifpri.info/ |